Ajax FireProtect 2 sort EU

2 Overvåg denne artikel
4 solgt i løbet af de sidste 10 Timer
fra

FireProtect 2 er en branddetektor af den nyeste generation. Den dobbelte spektrumsensor skelner mellem røg og damp, og termistoren reagerer hurtigt på afbrænding af plastik, og den sofistikerede software minimerer udløsningen af falske alarmer. FireProtect 2 fås i to versioner - RB & SB.

RB - indbygget udskifteligt batteri
SB - fast og ikke-udskifteligt indbygget batteri


  • Variant 

Dette produkt har variationer. Vælg venligst den ønskede variant.

tilgængeligt med det samme
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax FireProtect 2 sort EU

Detektion af røg

FireProtect 2 er en topmoderne røgdetektor, der registrerer røg ved hjælp af en bispektral optisk sensor. Takket være de blå og infrarøde LED'er kan detektoren skelne mellem røg og vanddamp og dermed kun reagere på ægte røg. Røgkammeret er beskyttet mod støv, snavs og insekter, hvilket sikrer pålidelig drift af detektoren. FireProtect 2 er det perfekte valg for installatører, der er på udkig efter en pålidelig og topmoderne røgdetektor.

Registrering af hurtig temperaturstigning

To indbyggede termistorer er ansvarlige for at reagere på en temperaturstigning. De genkender den hurtige temperaturstigning og udløser alarmen. Hvis rumtemperaturen overstiger 64 °C eller stiger med mere end 10 °C pr. minut, registrerer detektoren dette. Den kan udløses, selv om der ikke er røg i rummet. Dette er ideelt til rum, hvor en hurtig temperaturstigning kan udgøre en risiko, f.eks. i serverrum eller i rum med farlige kemikalier.

Registrering af en farlig koncentration af kulilte (FireProtect 2 Heat/Smoke/CO)

En indbygget kemisk sensor med en levetid på mindst 10 år er ansvarlig for at detektere en farlig koncentration af kulilte i FireProtect 2.

Kulilte (CO) er en farveløs, smagløs og lugtfri gas, der dannes ved ufuldstændig forbrænding af brændstoffer i bilmotorer og varmeapparater, der kører på kul eller andre naturlige brændstoffer. Det kan f.eks. produceres af pejse, kedler eller varmesystemer. Livstruende koncentrationer af kulilte kan forekomme i lufttætte eller lukkede rum med dårlig ventilation.

Betjening uden central

FireProtect 2-detektorerne kan bruges uden at være tilsluttet en Ajax-hub. I dette tilfælde informerer detektoren om brandalarmer via en indbygget sirene og en LED-indikator, men sender ikke en meddelelse til brugerens smartphone, Ajax Translator eller PRO Desktop

Funktionen "Parret røgdetektoralarm"

FireProtect 2-detektoren understøtter synkroniserede brandalarmer. Funktionen aktiverer de indbyggede sirener i alle Ajax-branddetektorer i anlægget, når mindst én af dem udløses. Det gør det muligt at advare så mange mennesker som muligt i tilfælde af brand.

Takket være den forbedrede algoritme for synkroniserede brandalarmer aktiveres sirenerne i alle branddetektorer inden for 20 sekunder. Funktionen er kun tilgængelig, hvis detektorerne arbejder sammen med kontrolcentret.

Autonom drift

FireProtect 2 (Heat/Smoke) fås i to modeller: med udskiftelige og ikke-udskiftelige batterier. Detektorer med udskiftelige batterier fungerer i op til 7 år med forudinstallerede CR123A-batterier. Når batterierne er afladet, kan de udskiftes med nye.

Modellen med ikke-udskiftelige batterier fungerer i mindst 10 år med de indbyggede litiumbatterier. Når batterierne er afladet, skal en sådan detektor udskiftes med en ny.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: AJX-FP2-BL