Jablotron er en førende leverandør af alarmsystemer og sikkerhedsløsninger. JABLOTRON 100+ alarmsystemet tilbyder enkel betjening og alsidige kontrolmuligheder til lejligheder, familiehuse og virksomheder. Med MyJABLOTRON-applikationen kan brugerne styre belysning, garage og meget mere. Jablotron tilbyder også løsninger til køretøjssikkerhed, åndedrætsovervågning, køretøjsovervågning og IP-kameraer for at sikre omfattende beskyttelse og bekvemmelighed.

Som Jablotron-partner får du fordel af vores eksklusive partnerpriser. Er du ikke registreret endnu? Gør det nu, og tilbyd dine kunder innovative sikkerhedsløsninger fra Ajax Systems. Det er din chance for at skille dig ud fra mængden.

Lukas Olfert er din kontakt for spørgsmål og rådgivning. Du kan nå ham på +49 (0) 5231-5008668 eller distribution@graef-gruppe.de. Tøv ikke, tag kontakt nu!

Bildbeschreibung

JA-100K-kontrolpanelet med indbygget m LAN-kommunikationsmodul fra Jablotron er en kraftfuld enhed til sikring og kontrol af bygninger. Det kan styre op til 32 trådløse eller BUS-signallinjer og op til 4 sikkerhedszoner. Kontrolpanelet tilbyder fuld integration i MyJABLOTRON og muliggør datakommunikation med en AES/NSL og JABLOTRON CLOUD.

Varenr.: JA-100K

JA-100KR-kontrolpanelet er en sofistikeret enhed til JABLOTRON 100+ alarmsystemet. Det har et indbygget LAN-kommunikationsmodul og et radiomodul, der muliggør datakommunikation med en AES/NSL og JABLOTRON CLOUD. Kontrolpanelet tilbyder op til 32 trådløse eller BUS-signallinjer, op til 32 brugerkoder, op til 4 sikkerhedszoner og op til 4 programmerbare PG-udgange.

Varenr.: JA-100KR

JA-103K alarmsignaleringssystemets kontrolpanel inklusive LAN-transmissionsenhed fra Jablotron tilbyder 50 trådløse eller buskomponent-signallinjer, 50 systembrugere, 8 sikkerhedszoner og 32 programmerbare PG-udgange. Det muliggør fjernstyring via internettet og mobilapplikationer og sender alarmtekstbeskeder og talebeskeder.

Varenr.: JA-103K

JA-103K-7AH er et kontrolcenter fra Jablotrons farealarmsystem, inklusive LAN-transmissionsenhed og et 7 Ah-batteri. Systemets tilpasninger og størrelser programmeres via F-Link-softwaren. Kontrolpanelet tilbyder 50 trådløse eller buskomponent-signallinjer, 50 systembrugere, 8 sikkerhedszoner og 32 programmerbare PG-udgange.

Varenr.: JA-103K-7AH

JA-103KR er et kontrolpanel fra Jablotrons farealarmsystem, der omfatter en integreret LAN-transmissionsenhed og et radiomodul. Det tilbyder 50 radio- eller buskomponentsignallinjer, 50 systembrugere, 8 sikkerhedszoner og 32 programmerbare PG-udgange. Systemets tilpasninger og størrelser programmeres ved hjælp af F-Link-softwaren (version 2.0.0 og højere). Kontrolpanelet indeholder et JA-111R-radiomodul og tilbyder funktioner som vedligeholdelse, dag/nat-tilstand, kort aflysningsrespons, automatisk indstilling og avancerede timerfunktioner.

Varenr.: JA-103KR

Jablotrons JA-107K alarmsystemkontrolpanel med LAN-transmissionsenhed tilbyder en fleksibel løsning til overvågning af boligkomplekser, administrative bygninger og virksomheder, der har brug for et system med mange områder. Den tilbyder 120 trådløse og op til 230 buskomponent-signallinjer, 600 systembrugere, 15 sikkerhedszoner og 128 programmerbare PG-udgange.

Varenr.: JA-107K

JA-107KR er et kontrolpanel fra Jablotrons farealarmsystem, der indeholder en integreret LAN-transmissionsenhed og et radiomodul. Det er en fleksibel løsning til overvågning af boligkomplekser, administrative bygninger og virksomheder, der har brug for et system med flere zoner. Systemets tilpasninger og størrelser programmeres via F-Link-softwaren (version 2.0.0 og nyere). Kontrolpanelet tilbyder 120 trådløse og op til 230 buskomponent-signallinjer, 600 systembrugere, 15 sikkerhedsområder og 128 programmerbare PG-udgange.

Varenr.: JA-107KR

JA-110A er en indendørs bussirene, der er specielt udviklet til JABLOTRONs alarmsystem. Den har en knap med programmerbare reaktioner og en alarmverificeringsfunktion. Sirenen kommunikerer og får strøm via alarmpanelets BUS.

Varenr.: JA-110A

JA-110A II Internal BUS-sirenen med backup-batteri fra Jablotron er udstyret med programmerbare reaktioner og har en alarmverificeringsfunktion. Den kan afspille melodier og får strøm og kommunikerer via bussen. Sirenen er adresserbar og optager én plads i alarmsystemet.

Varenr.: JA-110A II

JA-110B er en akustisk glasbrudsdetektor, som kommunikerer med og forsynes af JABLOTRONs alarmsystem via kontrolpanelets BUS. Den har en alarmhukommelsesfunktion til nem visning og lokalisering af alarmer og giver visuel bekræftelse af detektoraktivitet via et LED-lys.

Varenr.: JA-110B