Centre

Jablotron kontrolcentre: Kontrolcentret for din sikkerhed

Jablotron-kontrolpanelerne udgør hjertet i Jablotron-alarmsystemerne og er uundværlige som centrale kontrolmoduler til beskyttelse af din ejendom. De tilbyder en intuitiv brugergrænseflade og fleksibilitet til at konfigurere dit alarmsystem individuelt. Jablotron-kontrolpaneler giver dig fuld kontrol: Du kan oprette alarmzoner, administrere brugere og udvide dit system med en række forskellige sikkerhedskomponenter. Drag fordel af den avancerede teknologi, der giver dig sikkerhed og bekvemmelighed på højeste niveau.


JA-100K-kontrolpanelet med indbygget m LAN-kommunikationsmodul fra Jablotron er en kraftfuld enhed til sikring og kontrol af bygninger. Det kan styre op til 32 trådløse eller BUS-signallinjer og op til 4 sikkerhedszoner. Kontrolpanelet tilbyder fuld integration i MyJABLOTRON og muliggør datakommunikation med en AES/NSL og JABLOTRON CLOUD.

Varenr.: JA-100K

JA-100KR-kontrolpanelet er en sofistikeret enhed til JABLOTRON 100+ alarmsystemet. Det har et indbygget LAN-kommunikationsmodul og et radiomodul, der muliggør datakommunikation med en AES/NSL og JABLOTRON CLOUD. Kontrolpanelet tilbyder op til 32 trådløse eller BUS-signallinjer, op til 32 brugerkoder, op til 4 sikkerhedszoner og op til 4 programmerbare PG-udgange.

Varenr.: JA-100KR

JA-103K alarmsignaleringssystemets kontrolpanel inklusive LAN-transmissionsenhed fra Jablotron tilbyder 50 trådløse eller buskomponent-signallinjer, 50 systembrugere, 8 sikkerhedszoner og 32 programmerbare PG-udgange. Det muliggør fjernstyring via internettet og mobilapplikationer og sender alarmtekstbeskeder og talebeskeder.

Varenr.: JA-103K

JA-103K-7AH er et kontrolcenter fra Jablotrons farealarmsystem, inklusive LAN-transmissionsenhed og et 7 Ah-batteri. Systemets tilpasninger og størrelser programmeres via F-Link-softwaren. Kontrolpanelet tilbyder 50 trådløse eller buskomponent-signallinjer, 50 systembrugere, 8 sikkerhedszoner og 32 programmerbare PG-udgange.

Varenr.: JA-103K-7AH

JA-103KR er et kontrolpanel fra Jablotrons farealarmsystem, der omfatter en integreret LAN-transmissionsenhed og et radiomodul. Det tilbyder 50 radio- eller buskomponentsignallinjer, 50 systembrugere, 8 sikkerhedszoner og 32 programmerbare PG-udgange. Systemets tilpasninger og størrelser programmeres ved hjælp af F-Link-softwaren (version 2.0.0 og højere). Kontrolpanelet indeholder et JA-111R-radiomodul og tilbyder funktioner som vedligeholdelse, dag/nat-tilstand, kort aflysningsrespons, automatisk indstilling og avancerede timerfunktioner.

Varenr.: JA-103KR

Jablotrons JA-107K alarmsystemkontrolpanel med LAN-transmissionsenhed tilbyder en fleksibel løsning til overvågning af boligkomplekser, administrative bygninger og virksomheder, der har brug for et system med mange områder. Den tilbyder 120 trådløse og op til 230 buskomponent-signallinjer, 600 systembrugere, 15 sikkerhedszoner og 128 programmerbare PG-udgange.

Varenr.: JA-107K

JA-107KR er et kontrolpanel fra Jablotrons farealarmsystem, der indeholder en integreret LAN-transmissionsenhed og et radiomodul. Det er en fleksibel løsning til overvågning af boligkomplekser, administrative bygninger og virksomheder, der har brug for et system med flere zoner. Systemets tilpasninger og størrelser programmeres via F-Link-softwaren (version 2.0.0 og nyere). Kontrolpanelet tilbyder 120 trådløse og op til 230 buskomponent-signallinjer, 600 systembrugere, 15 sikkerhedsområder og 128 programmerbare PG-udgange.

Varenr.: JA-107KR